Kören i i Hollywood

Äntligen körsång igen!


MSK är nu i gång igen med repetitioner och konserter! Det har varit tufft att inte ha möjlighet att träffas och sjunga tillsammans på så länge. Inte ett liveframträdande på snart två år! Vi har verkligen saknat glädjen i sången och gemenskapen.
Nu har MSK repeterat sedan augusti och vi ser fram mot ett flertal konserter. Vi startar upp med en konsert i Hörsalen i november, ”Kören i Hollywood”, som vi arrangerar själva med musiker från symfoniorkestern och solister ur kören. Det kommer att bli en häftig konsert! I december medverkar vi i ”Dickens julsaga” tillsammans med Norrköpings symfoniorkester med konsert i De Geerhallen Norrköping och i Crusellhallen i Linköping. Vi kommer också medverka på Rädda barnens konferens i slutet på november. En jul/vinterkonsert kommer även att genomföras i Västra Husby kyrka i trettonhelgen.

År 2022 kommer vi att genomföra ett flertal konserter och även hälsa vår vänkör, Denkmalchor från Leipzig, välkomna på besök då vi  bl.a. kommer att framföra Förklädd Gud.

Väl mött till MSK:s konserter!

MUSIKALISKA SÄLLSKAPETS KAMMARKÖR presenterar
    Kören i HOLLYWOOD
  Från Amadeus till Mamma Mia – en musikalisk odyssé i filmens värld.
Hörsalen i Norrköping
13 november kl 16
14 november kl 16

Rekommenderade artiklar